Paste cu ciuperci si parmezan

de vero_closca in Paste, 29 Sep 2010 | 7409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 200g parmezan
  • 500 g ciuperci
  • 200g smantana
  • 1 cescuta lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • chilli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si parmezan:

se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

ciupercile se curata,se feliaza si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.cand scade zeama pe care o lasa se adauga laptele si parmezanul ras pe razatoarea mare.se lasa sa se topeasca apoi se adauga sarea,piperul,nucsoara,chilli si smantana.se lasa sa dea un clocot si toarna peste paste.

se servesc fierbinti cu "petale" de parmezan deasupra si decorate cu un fir de busuioc.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara